Biblioteket

Grupprum

I biblioteket finns såväl bokningsbara grupprum som icke- bokningsbara. De icke-bokningsbara finns på plan 4.

Bokning

Kontrollera aktuella öppettider på biblioteket; bokningssystemet KronoX tar inte hänsyn till avvikande öppettider. Grupprummen kan bokas tidigast två veckor i förväg.
För att boka ett grupprum går du till bokningssidan via länken här nedanför. Du måste logga in i Kronox och klicka på fliken Resursbokning för att se grupprumstablån. Glöm inte att logga ut när bokningen är klar.

Du kan också ladda ned bokningssystemet KronoX som app. Appen finns både för Android och IOS. OBS! Det står Högskolan i Borås på appen.

Regler för användande

Grupprummen är avsedda för grupparbete. För enskilda studier hänvisar vi till läsplatser ute i biblioteket eller i tysta läsesalen.

  • Rummen får bokas av studenter för max 4 timmar.
  • Om du kommer för sent till ditt bokade rum (max 30 minuter), kan en annan grupp överta rummet. Om du har bokat flera timmar i följd, så förlorar du då alla timmarna.

Utrustning i grupprummen

Grupprummen är utrustade med whiteboard och trådlöst nätverk. I den länkade pdf:en här nedanför kan du även läsa om belysning och temperatur i rummen.

Bokning för särskilda arrangemang

Studentorganisationer har möjlighet att boka grupprum för särskilda arrangemang, För mer information kontakta Anna Prymka på e-postadress: Anna.Prymka@hig.se

  Publicerad av: Jenny Ericsson

Biblioteket