Ny student på Ämneslärarprogrammet med ingångsämne engelska (campus)

Den 23 augusti hälsas du och dina studiekamrater välkomna till Högskolan i Gävles introduktionsdag. I ditt välkomstbrev finns mer information om ditt program, introduktion och upprop.

Efter att du läst informationen nedan kan du kolla in checklistan, så att du inte missar något viktigt. Veckan innan terminsstart bör du sedan gå igenom våra fem steg för att komma igång med studierna.

Inför din första kurs

Kursplanen beskriver innehållet i en kurs. I kursplanen hittar du också en lista över den litteratur du behöver. Övrig information om dina kurser hittar du via lärplattformen Blackboard. Där finns studiehandledning, instruktioner, kursmaterial och uppgifter.

Studentguide - Ämneslärarprogrammet

Frida Winterkvist är studentguide på Ämneslärarprogrammet. Frida finns tillgänglig via mejl och telefon för att svara på frågor som rör ditt program, kurslitteratur och kursupplägg, hur du kommer igång med studierna, hur det är att vara student och andra studierelaterade frågor.

Studentguiden svarar på dina frågor vardagar under dagtid under perioden vecka 28-44.

Kontaktuppgifter
Frida Winterkvist
E-post: ofk15fwt@student.hig.se
Telefon: 0738-41 64 31

Introduktion och inspark

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter för att bekanta dig med högskolan, studentstaden Gävle och dina nya studiekamrater.  Missa inte introduktionsdagen och insparken som startar den 15 januari.

Student