Ny student på Kandidatprogram i socialt arbete med inriktning internationellt socialt arbete

Den 23 augusti hälsas du och dina studiekamrater välkommen till Högskolan i Gävles introduktionsdag. I ditt välkomstbrev finns mer information om ditt program.

Efter att du läst informationen nedan kan du kolla in checklistan, så att du inte missar något viktigt. Veckan innan terminsstart bör du sedan gå igenom våra fem steg för att komma igång med studierna.

Välkomstinformation

Inför din första kurs

Kursplanen beskriver innehållet i en kurs. I kursplanen hittar du också en lista över den litteratur du behöver. Övrig information om dina kurser hittar du via lärplattformen Blackboard. Där finns studiehandledning, instruktioner, kursmaterial och uppgifter.

Studentguide - Kandidatprogram i socialt arbete

Minna Buller är studentguide på Kandidatprogrammet i socialt arbete, inriktning internationellt socialt arbete. Minna finns tillgänglig via mejl och telefon för att svara på frågor som rör ditt program, kurslitteratur och kursupplägg, hur du kommer igång med studierna, hur det är att vara student och andra studierelaterade frågor.

Studentguiden svarar på dina frågor vardagar under dagtid under perioden vecka 28-44.

Kontaktuppgifter
Minna Buller
E-post: minna.buller@outlook.com
Telefon: +35 8451-33 46 24

Introduktion och inspark

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter för att bekanta dig med högskolan, studentstaden Gävle och dina nya studiekamrater.  Missa inte introduktionsdagen och insparken som startar den 15 januari.

Introduktionsdag för internationella studenter

Den 24-25 augusti anordnar Internationella sekretariatet en introduktion för alla internationella studenter. Dessa dagar ges såväl generell information om att studera, leva och bo i Sverige, som specifik information kring dina studier på Högskolan i Gävle. Informationen är på engelska.

Student