Ny student på Människa-kultur-religionsprogrammet

För att du snabbt och lätt ska komma igång med dina studier vill vi att du läser igenom välkomstbrev och kursplaner nedan.

Efter att du läst informationen nedan kan du kolla in checklistan, så att du inte missar något viktigt. Veckan innan terminsstart bör du sedan gå igenom våra fem steg för att komma igång med studierna. För dig som läser på distans är steg ett, två och tre de viktigaste.

Inför din första kurs

Kursplanen beskriver innehållet i en kurs. I kursplanen hittar du också en lista över den litteratur du behöver. Övrig information om dina kurser hittar du via lärplattformen Blackboard. Där finns studiehandledning, instruktioner, kursmaterial och uppgifter.

Studentguide - Människa-kultur-religion

Kimberly Seitola är studentguide på programmet Människa-kultur-religion. Kimberly finns tillgänglig via mejl och telefon för att svara på frågor som rör ditt program, kurslitteratur och kursupplägg, hur du kommer igång med studierna, hur det är att vara student och andra studierelaterade frågor.

Studentguiden svarar på dina frågor vardagar under dagtid under perioden vecka 28-44.

Kontaktuppgifter
Kimberly Seitola
E-post: seitola@live.se
Telefon: 0709-79 36 90

Introduktion och inspark

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter för att bekanta dig med högskolan, studentstaden Gävle och dina nya studiekamrater. Inspark, introduktionsdag och föreläsningar i studieteknik är några av aktiviteterna. Vissa delar finns att ta del av på distans eller i efterhand. Insparken är först ut och startar den 16 augusti.

Student