Introduktionsdag för nya studenter

Den 23 januari arrangerar högskolan en introduktionsdag för nya studenter. Dagen riktar sig främst till programstudenter, men även studenter som ska läsa fristående kurser är välkomna.

Välkomstmässa

Dagen inleds kl. 11.30 med en välkomstmässa. Personer från Högskolan, Gefle Studentkår, Länsförsäkringar med flera finns på plats i foajén utanför Valhall (hus 41). Passa på att få svar på dina frågor och funderingar. Lista på utställare på introduktionsdagen publiceras i december. Mässan avslutas klockan 13.45.

Rektor hälsar välkommen

I Högskolans hörsal 41:204, Valhall, hälsas alla nya studenter välkommen till Högskolan av rektor, Gävle kommun och Gefle studentkår. Välkommen 12.15-13.00.

Guidad tur runt campus

Passa på att få en guidad tur runt vårt vackra campus! Turen startar utomhus utanför Valhall direkt efter välkomsthälsningen, cirka 13.00. Information fås i informationsdisken i foajén vid Valhall.

Hjälp med datorkonto och passerkort

Högskolan IT-support finns på plats i foajén utanför Valhall kl. 11.30-13.45 för att hjälpa dig med eventuella IT-frågor. Passa på att hämta ut ditt HiG-kort.

Upprop och programinformation

I ditt välkomstbrev har du fått information om tid och plats för ditt upprop. Uppropet är obligatoriskt om inte annat angetts. Kontakta därför din akademi om du inte har möjlighet att närvara.

De flesta program har upprop med start kl. 13.45 på introduktionsdagen. I samband med uppropet får du allmän praktisk information om studier på Högskolan i Gävle samt specifik information om ditt program.

  1. Schema för introduktionsdagen
  2. Schema som PDFPDF (pdf, 147 kB)

Studentföreningarnas inspark

Dagen avslutas med att du hälsas välkommen av din studentförening och därefter tar deras inspark vid. Insparken är årets roligaste vecka enligt många. Insparken är inte obligatorisk, men missa inte chansen att lära känna dina studiekamrater och andra studenter.

Hitta hit och hitta här

Är du internationell student?

Den 23 januari anordnar Internationella sekretariatet en introduktionsdag för internationella studenter.

Program för introduktionsdagarna för internationella studenter

Student