Stärk er kompetens i samarbete med Högskolan

Högskolan i Gävle erbjuder uppdragsutbildning och kompetensutveckling för anställda i näringsliv eller offentlig sektor. Här finns även möjligheter till enstaka föreläsningar samt till kortare och längre kurser.

Högskolan i Gävle vill aktivt delta i utvecklingen av regionens företag och organisationer genom att erbjuda anpassade utbildningar efter behov och önskemål. Vi ger utbildning på akademisk nivå som är förankrad i forskning.

Collage med bilder

Vilken typ av utbildning behöver ni?

Behöver er organisation en skräddarsydd kurs? Vi kan anpassa utbildningen efter era önskemål om innehåll, omfattning, studietakt, plats, examination, högskolepoäng, start- och slutdatum och annat. Förutom flexibla, kundanpassade utbildningar har vi också färdiga uppdragsutbildningar som vi erbjuder både företag och offentlig sektor. Där läser deltagare från flera verksamheter tillsammans.

Kurser inom ordinarie utbud

Du kan också välja att läsa kurser inom vårt ordinarie utbud. Det
finns många kurser inom våra ämnesområden som även passar den som redan befinner sig i arbetslivet. Kurserna söks då via Antagning.se.

Aktuella utbildningar

Kompletterande utbildning för Sjuksköterskor

Kompletterande utbildning för sjuksköterskor med utländsk examen från land utanför EU/EES och Schweiz

Vårterminen 2018 startar Högskolan i Gävle en kompletterande
utbildning för dig som är sjuksköterska med examen från länder utanför EU/ESS och Schweiz. Utbildningen omfattar ett års heltidsstudier (60 högskolepoäng) och innehåller både teoretiska och verksamhetsförlagda studier.

Aktuellt

Du ansöker till utbildningen senast 16 oktober.

UPPDRAGSUTBILDNING

Föreläsningsserie inom psykoterapi och arbete med barn och vuxna

Under 2017 och 2018 erbjuder Högskolan i Gävle en exklusiv föreläsningsserie innehållande framstående föreläsare med anknytning till mänskliga möten, behandling och psykoterapi ut ett systemiskt perspektiv. Jaakko Seikulla, Anders Broberg, Jum Wilson, Justine van Lawick, Fredrik Svenaeus och Sören Hertz är föreläsare som du kan möta och lyssna till på Högskolan i Gävle.

Aktuellt

 Den 16 februari kommer Justine van Lawick, psykolog och familjeterapeut från Holland som driver ett center för stöd för människor som befinner sig i våld i nära relationer och infekterade vårdnadstvister. Denna dag kommer hon prata om barnets röst i vårdnadskonflikter och hennes arbete med föräldrar kring detta.

UPPDRAGSUTBILDNING

Coaching i Ledarskapet

Kursen vänder sig till chefer, team och projektledare och till dig med krav på tydlig kommunikation. Genom kursen får du förutsättningar för att utveckla och utmana ditt ledarskap och bli tydligare i ditt ledarskap. Kursen kommer att ges våren 2018, kursdagar är ännu inte klara. Anmälan öppnar under tidig höst.

LÄRARFORTBILDNING

Kurser inom Lärarlyftet

Högskolan har lång erfarenhet av att utbilda lärare och erbjuder fortbildning för dig som redan är lärare. Här kan du läsa mer om:

Produktionslyftet

Lean produktion

– en 18 månaders förändringsresa!
Produktionslyftet erbjuder företag ett utvecklingsprogram på 18 månader, ett program som utvecklar företagens egen inneboende förmåga att förbättra sin konkurrenskraft. Vi tillämpar principer som bygger på Lean, men utgångspunkten är företagens egna styrkor och värderingar.

Kontaktperson och mer om Produktionslyftet

Utbildning