Träffa oss

Årligen arrangerar vi Högskoledagar, Ingenjörskväll och Öppet hus som du är välkommen att besöka. Förutom det kan du själv komma hit och skugga en student eller besöka oss som en grupp. Du har också chansen att träffa oss på utbildningsmässor och under våren besöker vi gymnasieskolor i regionen.

Högskoledagar

En högskoledag är ett halvdagsbesök där gymnasieskolor kommer hit och hälsar på. Du får ett allmänt informationspass om Högskolan och om hur det är att plugga. Sen väntar ett par spännande pass om Högskolans program. Du väljer själv vilka pass du vill gå på.

Kontakta oss om du är intresserad att komma själv eller med en grupp till våra Högskoledagar på kommunikation@hig.se

Ingenjörskväll

Funderar du på vad en ingenjör arbetar med och om ingenjörsutbildning kan vara något för dig? Då rekommenderar vi dig att komma på Ingenjörskvällen som arrangeras i mitten av mars.

Öppet hus

I mitten av februari har du chans att besöka Öppet hus. Lärare, studenter och studievägledare finns där och svarar på dina frågor. Du får även möjlighet att gå på guidad tur på Campus, få tips om bostad och få veta mer om Gävle.

Besök oss som grupp

Är ni en grupp som vill besöka oss? Då kan vi erbjuda er information om Högskolan och våra utbildningar. Vi avslutar besöket med en guidad tur på campusområdet. Kontakta oss så skräddarsyr vi ditt besök.

Skugga en student

Hur är det att plugga på Högskolan i Gävle? Om du skuggar en student får du följa med en student som visar dig campusområdet, gå på föreläsning, seminarium eller laboration och självklart ställa alla frågor du har om utbildningen. Kontakta oss så bokar vi in en tid.

Låt oss besöka er!

Vi kommer gärna till er för att informera om studier och Högskolan i Gävle. Våra studentambassadörer berättar utifrån ett studentperspektiv om hur det är att plugga.

Utbildningsmässor

I februari kan du träffa oss på Utbildning & Rekrytering i Sundsvall och november på studentmässorna i Örebro, Göteborg och Stockholm.

Kontakta oss

Är du intresserad att besöka oss eller vill du hellre att vi kommer till er? Tveka inte - kontakta oss så hittar vi en lösning som passar!
Patrice Laredius, kommunikatör, 026-64 81 41
Maria Åstrand Swenneke, kommunikatör, 026-64 85 35

E-post: kommunikation@hig.se

 

  Publicerad av: Veronica Liljeroth

Utbildning