Anmälan och Antagning

Att söka till högskola

När du känner dig redo för att ta nästa steg i livet och väljer att studera för en framtida karriär eller för att du behöver fördjupa eller bredda din nuvarande kompetens, eller kanske bara för din egen skull, så finns vi här för att ge dig den möjligheten. 

Läsa på campus eller distans, heltid eller deltid

Vi har utbildningar både på heltid och deltid, på dagtid eller kvällstid. Du kan även välja mellan att studera på campus eller att studera på distans.  Du kan studera på ett helt program eller läsa fristående kurser. För att ditt val ska kännas rätt och för att din anmälan ska bli fullständig bör du i god tid läsa igenom all information om dina blivande studier och om anmälan och antagning.

Sök via Antagning.se

Våra utbildningar söker du via Antagning.se som är en gemensam, nationell sajt för anmälan till utbildningar vid högskolor och universitet.
Läs mer om anmälan och hur du gör din anmälan via Antagning.se

Mer information

På följande sidor hittar du information om hur du gör för att anmäla dig, vad behörighet, meriter och urval innebär samt övrig information som kan hjälpa dig vidare i anmälnings- och antagningsprocessen.

Frågor och kontakt

Har du allmänna antagningsfrågor kontaktar du Antagningsservice på antagning.se. Om du har specifika frågor om din anmälan kontaktar du vår antagningsenhet. 

Allmänna frågor — Antagningsservice


Telefon: 0771-550 720
Telefontid: Måndag—fredag, 09.00—16.00

  Publicerad av: Jeanette Andersson

Utbildning