Utbildningsadministratör

Högskolan i Gävle sätter människan i centrum och utvecklar kunskapen om en hållbar livsmiljö. Forskningen koncentreras till byggd miljö och hälsofrämjande arbetsliv. Högskolan erbjuder ett 50-tal utbildningsprogram och cirka 500 kurser inom humaniora, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Antalet studenter är omkring 14 500.

Avdelningen för utbildningsstöd är högskolans sammanhållande resurs för utbildningsadministrativa och studentstödjande processer. Avdelningen ansvarar bl.a. för studieadministrativa system, antagning och examina samt mottagandet av nya studenter. Avdelningen ansvarar också för stöd under studierna i form av bland annat vägledning, internationalisering och studenthälsoverksamhet. Inom vårt verksamhetsområde finns även Studentcentrum.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en strukturerad och kommunikativ utbildningsadministratör med främsta uppgift att arbeta med kurs- och programadministration. Arbetet innefattar kontinuerliga inslag av förändring och utveckling av arbetssätt i en miljö med många studenter och medarbetare. Det är tidvis ett mycket intensivt arbete där du arbetar med flera it-system som verktyg. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med personal och studenter vid olika delar inom högskolan. Anställningen är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer:

Du har högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete och mycket god datorvana. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande. Eftersom kontakter med studenter och annan personal är en viktig del av arbetet är det nödvändigt att du är utåtriktad och vill ge bästa tänkbara service.

För att trivas i rollen behöver du kunna vara flexibel och ha tålamod samt drivas av att få ta eget ansvar. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt. Din tidigare erfarenhet har utvecklat din förmåga att ta egna initiativ, att arbeta självständigt och att utföra ditt arbete med högsta kvalitet. Som person är du engagerad, skapar lätt och gärna kontakt med andra och har en positiv lösningsfokuserad inställning.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vill du bidra med din erfarenhet och ditt engagemang? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2017 märkt med ref nr HIG-STÖD 2017/214.

Handlingarna skickas till Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 Gävle eller via e-post till registrator@hig.se.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och liknande.

Högskolan kan komma att tillämpa provanställning.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 3

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/214

Upplysningar lämnas av:

Maria Strand
Chef Avdelningen för utbildningsstöd
Telefon: 070- 616 86 95
E-post: moa@hig.se

Facklig(a) företrädare
Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Maria Sörby Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)