2 Utbildningsadministratörer, visstid

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 400 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 17 000 studenter och mer än 700 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

Avdelningen för utbildningsstöd är högskolans sammanhållande resurs för utbildningsadministrativa och studentstödjande processer. Avdelningen ansvarar bl.a. för studieadministrativa system, antagning och examina samt mottagandet av nya studenter. Avdelningen ansvarar också för stöd under studierna i form av bland annat vägledning, internationalisering och studenthälsoverksamhet. Inom vårt verksamhetsområde finns även Studentcentrum. Vi söker nu två utbildningsadministratörer för allmän visstidsanställning.

Arbetsuppgifter:

Som utbildningsadministratör är din främsta arbetsuppgift att arbeta med kurs- och programadministration. Det är tidvis ett mycket intensivt arbete där du arbetar med flera IT-system som verktyg. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med personal och studenter vid olika delar inom högskolan. Arbetet innefattar kontinuerliga inslag av förändring och utveckling av arbetssätt i en miljö med många studenter och medarbetare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete och har mycket god datorvana. Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

För att trivas i rollen behöver du kunna vara flexibel och ha tålamod samt drivas av att få ta eget ansvar. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt. Din tidigare erfarenhet har utvecklat din förmåga att ta egna initiativ, att arbeta självständigt och att utföra ditt arbete med högsta kvalitet. Som person är du engagerad, skapar lätt och gärna kontakt med andra och har en positiv lösningsfokuserad inställning. Eftersom kontakter med studenter och annan personal är en viktig del av arbetet är det nödvändigt att du är utåtriktad, kommunikativ och vill ge service med hög kvalitet.

Det är meriterande med tidigare erfarenheter av administration på högskola.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vill du bidra med din erfarenhet och ditt engagemang? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2018, märkt med ref nr HIG-STÖD 2018/718.

Skicka din ansökan via e-post till registrator@hig.se eller till Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 GÄVLE.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Anställningarna, 2 st, är visstidsanställningar om 1 år, med möjlighet till förlängning. Tillträde så snart som möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2018/718

Upplysningar lämnas av:

Maria Strand
Chef Avdelningen för utbildningsstöd
Telefon: 070- 616 86 95
E-post: moa@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)