Amanuens till avdelningen för ekonomi

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 400 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 17 000 studenter och mer än 700 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

På Avdelningen för ekonomi arbetar ca 70 medarbetare inom ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och juridik. Avdelningens lokaler inryms i hus Embla på campusområdet. Utbildning bedrivs huvudsakligen kopplat till Ekonomprogrammet 180 hp (campus och distans), Fastighetsmäklarprogrammet (180 hp), Rättsvetenskapligt kandidatprogram (180 hp) samt två magisterprogram i företagsekonomi. Masterexamensrätt liksom forskarexamensrätt i företagsekonomi planeras. Forskningen koncentreras kring forskningstemat Hållbara Affärsrelationer (HAR).

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Anställningen avser en amanuens för arbete gentemot delämnesgruppen Redovisning/Ekonomistyrning. Arbetet är i första hand relaterat till undervisning och sker i samråd med berörda kursansvariga lärare. Arbetet kan t ex bestå av bedömning av enklare inlämningsuppgifter, framtagande av kursmaterial och övningar, schemaläggning via KronoX, gruppindelningar, hantering av Blackboard, studentkontakter vid praktiska frågor, etc.

Andra till verksamheten relaterade arbetsuppgifter kan, utifrån verksamhetens behov och den anställdes önskemål, också komma att ingå.

Kvalifikationer:

En anställning som amanuens förutsätter att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå.

Visad god hantering av det svenska språket i tal och skrift utgör ett krav.

I urvalsförfarandet kommer stor vikt att läggas vid goda studieresultat samt vid en sammanvägd bedömning av lämpligheten att utföra de tilltänkta arbetsuppgifterna.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan till registrator på Högskolan i Gävle, e-post: registrator@hig.se.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Anställningen är en amanuensanställning på 25 %. Anställningen är tidsbegränsad till 6 månader, men vi ser gärna en förlängning (6 månader i taget upp till sammanlagt max 3 år) om samarbetet fungerar väl. Tillträde snarast efter överenskommelse. Lön: 21 700 kr/mån vid heltidsanställning (vilket för en anställning på 25 procent motsvarar 5 425 kr/mån).
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-12-18

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2018/805

Upplysningar lämnas av:

Tommy Gerdemark
Avdelningschef
Telefon: 026-64 88 26
E-post: tgk@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)