Handläggare VFU och RucX

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Det innebär att Högskolan lägger tonvikt på vad framtiden behöver - en hållbar samhällsutveckling som värnar både den miljö människor finns i på sitt arbete och under sin fritid. För oss på Högskolan i Gävle är det därför naturligt att sträva efter en god arbetsmiljö för våra medarbetare och en stimulerande studiemiljö för våra studenter.

Våra forskningsprofiler är Byggd miljö och Hälsofrämjande arbetsliv och vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 500 kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Studentantalet är 17 000. På Högskolan arbetar 700 personer - 500 lärare och forskare och 200 inom administrationen.

Anställningen som handläggare är placerad centralt på Akademin för utbildning och ekonomi vid Högskolan i Gävle. Inom akademin finns avdelningarna Utbildningsvetenskap, Humaniora och Ekonomi. Högskolan i Gävle har ca 1 200 studenter i lärarutbildningen fördelat på både campus och distans. Ett utvecklingsarbete pågår med målet att erhålla examenstillstånd för forskarutbildning inom området utbildningsvetenskap.

För mer information: https://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

I arbetet ingår att administrera VFU vilket bl.a. innefattar placering av studenter på skolor där studenterna gör sin praktik och att ta fram underlag för avtal och fakturering. Arbetet innebär också att ansvara för genomförandet av olika typer av konferenser och utbildningsdagar samt uppdatering av webbsidor, liksom att medverka i externa nätverk där Högskolan är aktiv. Periodvis kan anställningen innefatta projektledning med ekonomiskt ansvar. I projektledningen ingår att ansvara för projektets genomförande och att vara kontaktperson mot berörda intressenter.

Kvalifikationer:

Den sökande ska ha kandidatexamen i företagsekonomi eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare krävs erfarenhet av projektledning, kommunikation med externa intressenter och administrativt arbete inom högre utbildning.

Särskild vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Du ska även vara noggrann och ha förmåga att både ta och fånga upp initiativ.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan till registrator på Högskolan i Gävle, e-post: registrator@hig.se.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-05-01

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/298

Upplysningar lämnas av:

Svante Brunåker
Akademichef
Telefon: 070-655 88 83

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Maria Sörby Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)