Lediga jobb

Receptionist/ växeltelefonist

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

Vi söker en Receptionist/ Växeltelefonist till Avdelningen för fastighet och service på Högskolan i Gävle. Anställningen är tillsvidare med omfattning 75 %.

Arbetsuppgifter:

I tjänsten ingår att bemanna både Högskolans reception samt telefonväxel. Du kommer att ingå i ett arbetslag om fyra personer som arbetar utifrån ett roterande schema där ni alla hjälps åt med de uppgifter som förekommer. Som receptionist har du att ansvara för besöksservice till våra studenter, personal och besökare inom en rad olika områden. I tjänsten ingår även uppgifter såsom hantering av nyckel- och passersystem, försäljning av busskort, profilkollektion m.m.

Kvalifikationer:

Du har gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska och engelska. Då arbetet utförs med stöd av olika administrativa system kräver tjänsten att du är en van datoranvändare. Har du erfarenhet av arbete i Trio/present eller liknande system är det en merit. Erfarenhet av arbete i reception och växel är särskilt meriterande.

Du är utåtriktad och positiv. Ditt arbetssätt kännetecknas av service och ett flexibelt förhållningssätt då ingen dag är den andra lik. Att arbeta i ett serviceyrke som detta ställer krav på att vara professionell i sitt förhållningssätt där kunden står i centrum. Det kräver samtidigt god samarbetsförmåga samt hög grad av integritet varför vi i denna rekrytering kommer att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet.

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast 190618. Vid ansökan i pappersform vänligen kontakta Registrator vid Högskolan i Gävle.

Eftersom vi tillämpar individuell lönesättning vill vi gärna att du anger dina löneanspråk.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: Anställningen är tillsvidare med en omfattning på 75 %. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-18

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/426

Upplysningar lämnas av:

Björn Karlsson
Chef för avdelningen Infrastruktur
Telefon: 026- 64 89 66
E-post: bko@hig.se

Ingela Skogh
receptionist
Telefon: 026-64 88 88
E-post: ish@hig.se

Facklig(a) företrädare
Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)