Lediga jobb

Handläggare verksamhetsförlagd utbildning (VFU) i lärarutbildningen

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 50-tal utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor om man ser till söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat campus i vackra omgivningar.

Anställningen som handläggare är placerad centralt på Akademin för utbildning och ekonomi vid Högskolan i Gävle. Inom akademin finns avdelningarna Utbildningsvetenskap, Humaniora och Ekonomi. Högskolan i Gävle har ca 1 200 studenter i lärarutbildningen fördelat på både campus och distans.

För mer information: https://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att i samverkan med skolhuvudmän administrera VFU-placeringar på skolor där lärarstudenterna genomför sin verksamhetsförlagda del i utbildningen (VFU). Anställningen innebär samarbete såväl internt som externt och också att medverka i externa nätverk där Högskolan är aktiv.

Kvalifikationer:

Den sökande ska ha kandidatexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vidare krävs erfarenhet av administrativt arbete inom högre utbildning och av kommunikation med externa intressenter.

Särskild vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god förmåga att samarbeta och ansvarstagande. Du ska också vara flexibel, serviceinriktad, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-02-16

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2020/85

Upplysningar lämnas av:

Camilla Niss
Akademichef
Mobiltelefon: 073-460 98 90
Telefon: 026-64 88 01
E-post: cns@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)