Lediga jobb

Projektsamordnare projekt Hållbara affärsrelationer för SMEs internationalisering

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 60-tal utbildningsprogram och 300 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor utifrån söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat campus i vackra omgivningar.

Högskolan fokuserar på fyra strategiska forskningsområden - hållbar stadsutveckling, hälsofrämjande arbete, innovativt lärande och intelligent industri.

Vi erbjuder
• möjligheten att arbeta vid ett av Sveriges vackraste lärosäten,
• en arbetsplats med många anställningsförmåner,
• ett lärosäte som aktivt arbetar med frågor som vår gemensamma arbetsmiljö, tydliga arbetsvillkor samt jämställdhet och lika villkor.

På Avdelningen för ekonomi arbetar ca 70 medarbetare inom ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och juridik. Vid avdelningen finns fyra utbildningsprogram på grund- och avancerad nivå som leder till examen inom huvudområdet företagsekonomi; Fastighetsmäklarprogrammet (180 hp), Ekonomprogrammet 180 hp (campus och distans), samt två magisterprogram med inriktning redovisning respektive affärsutveckling (båda om 60 hp). Vid avdelningen finns också Rättsvetenskapligt kandidatprogram med inriktning mot skatterätt och fastighetsrätt (180 hp), som leder till examen inom huvudområdet rättsvetenskap. Forskningen vid avdelningen ligger inom marknadsföring, ledarskap och organisation, redovisning, nationalekonomi samt juridik där vi arbetar teamorienterat både inom och över ämnesgränserna. Avdelningens lokaler inryms i hus Embla på campusområdet.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Projektsamordnaren har ansvar för administrativ och operativ samordning av projektet. I arbetsuppgifterna ingår planering, genomförande och uppföljning av projektets aktiviteter/mål och omfattar att samordna samverkansfrämjande aktiviteter, ha fortlöpande kontakt med regionala kluster, främjare och små och medelstora företag (SMEs), avrapportera till projektbeställare och projektgrupp samt informationsspridning av resultat till berörda regionala intressenter.

Projektsamordnaren ska fortlöpande ha ansvar för administration, samordning, kontroll och rapportering av projektets aktiviteter.

Kvalifikationer:

Som projektsamordnare behöver du vara relationsskapande och ha förmåga att bygga upp kontakter med företag och främjarorganisationer. Det är också viktigt att du har god administrativ förmåga, är noggrann och kan samordna projektgruppens och projektets aktiviteter.

Det är särskilt meriterande att ha god kommunikativ förmåga eftersom projektsamordnaren ska utgöra länk mellan externa aktörer och projektgrupp. Du ska ha goda språkkunskaper i både svenska och engelska då en viktig del av arbetet är att kommunicera projektet internt samt externt till intressenter och finansiärer.

Det är meriterande att ha erfarenhet av arbete med näringslivsfrågor.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning i alla delar av verksamheten, och så även i detta projekt.

Övrigt:

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och eventuella andra handlingar som du önskar att åberopa.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 50 %
Tillträde: Tillträde den 1 februari 2021 eller snarast enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Anställningen är en allmän visstidsanställning med en varaktighet på två år.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-01-24

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2020/732

Upplysningar lämnas av:

Patrik Sörqvist
Avdelningschef
Mobiltelefon: 073-658 72 03
Telefon: 026-64 50 48
E-post: patrik.sorqvist@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2020-10-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)