Lediga jobb

Universitetsadjunkt matematik

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Högskolan i Gävle, Akademin för teknik och miljö söker en universitetsadjunkt i matematik. Anställningen är en visstidsanställning på 50 % under ett år med möjlighet till förlängning, tillträde enligt överenskommelse.

I arbetsuppgifterna som universitetsadjunkt ingår undervisning på basår och bastermin för blivande grundlärare F-3 och 4-6.

Kvalifikationer:

För anställning som universitetsadjunkt i matematik krävs ämneslärarexamen i matematik eller annan inriktning som arbetsgivaren finner likvärdig. Den sökande ska, med hänsyn till anställningens innehåll och arbetsuppgifter ha dokumenterad erfarenhet av undervisning på svenska.

Dokumenterad undervisningserfarenhet från grund- eller gymnasieskola är meriterande. Den som anställs förutsätts fungera väl i sammanhang där samarbetsförmåga och flexibilitet är av stor betydelse. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-06-17

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/428

Upplysningar lämnas av:

Magnus Isaksson
Avdelningschef
Telefon: 026 - 64 82 49
E-post: min@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)