Vaktmästare med gruppledaransvar

Högskolan i Gävle sätter människan i centrum och utvecklar kunskapen om en hållbar livsmiljö. Forskningen koncentreras till byggd miljö och hälsofrämjande arbetsliv. Högskolan erbjuder mer än 50 olika utbildningsprogram och cirka 500 kurser inom humaniora, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Antalet studenter är omkring 14 700.

Hos oss arbetar 700 personer. Av dessa är 500 lärare och forskare och 200 arbetar inom administrationen. Vad vi än arbetar med är det två saker som förenar oss: Att stödja och vägleda våra studenter under deras studietid samt verka för att Högskolans forskning kommer det omgivande samhället till nytta.

Avdelningen för Infrastruktur söker nu en vaktmästare där det i tjänsten för närvarande ingår att verka som gruppledare.

För mer information: https://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Vaktmästeriet ansvarar för underhåll och reparationer av Högskolans utrustning och inventarier, posthantering, intern flyttservice, hantering av larm, utlåning av utrustning samt i övrigt förekommande vaktmästeritjänster. I uppdraget som gruppledare, i samråd med avdelningschef, ansvarar du för:
• Schemaläggning för gruppen
• Fördelning, samordning, uppföljning och coachning i det dagliga arbetet för medarbetarna i gruppen
• Att aktivt medverka i arbetet för ett välfungerande arbetsklimat och kunna stimulera och engagera medarbetare i sin grupp
• Att aktivt medverka till att utveckla arbetsmetoder och arbetssätt för att förbättra verksamheten i sin grupp och för HiG
• Delta i det dagliga arbetet som vaktmästare.

Kvalifikationer:

Gymnasiekompetens eller praktisk erfarenhet som kan bedömas motsvarande är ett krav för tjänsten. För tjänsten krävs även B-körkort samt kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där praktiskt handlande, god samarbetsförmåga, förmåga till självständigt arbete och hög servicekänsla är utmärkande. Meriterande är erfarenhet av att tidigare arbetet som gruppledare eller motsvarande i liknande verksamhet.

Vi förutsätter att du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, både som vaktmästare och som gruppledare eller motsvarande.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan till registrator på Högskolan i Gävle, e-post: registrator@hig.se eller via brev: Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 Gävle, märkt med ref nr HIG-STÖD 2017/216 senast 3 april 2017.

Ansökan ska åtföljas av styrkt meritsammanställning samt övriga handlingar du önskar åberopa.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Eftersom vi tillämpar individuell lönesättning vill vi gärna att du anger dina löneanspråk.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde omgående.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-04-03

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/216

Upplysningar lämnas av:

Björn Karlsson
Chef för avdelningen Infrastruktur
Telefon: 026- 64 89 66
E-post: bko@hig.se

Path Lindgren
Serviceledare
Telefon: 026-64 85 47
E-post: pln@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Maria Sörby Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)