Lediga jobb

Forskningsassistent i socialt arbete

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 60-tal utbildningsprogram och 300 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor utifrån söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat campus i vackra omgivningar.

Högskolan fokuserar på fyra strategiska forskningsområden - hållbar stadsutveckling, hälsofrämjande arbete, innovativt lärande och intelligent industri.

Vi erbjuder
• möjligheten att arbeta vid ett av Sveriges vackraste lärosäten,
• en arbetsplats med många anställningsförmåner,
• ett lärosäte som aktivt arbetar med frågor som vår gemensamma arbetsmiljö, tydliga arbetsvillkor samt jämställdhet och lika villkor.

Inom området hälsofrämjande arbetsliv finns tre forskarutbildningsämnen: arbetshälsovetenskap, socialt arbete och vårdvetenskap. Dessa ämnen har sin tillhörighet inom Akademin för hälsa och arbetsliv. Akademin är indelad i fyra avdelningar: Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi, Avdelningen för folkhälso- och idrottsvetenskap, Avdelningen för socialt arbete och kriminologi samt Avdelningen för vårdvetenskap.

Vi söker nu en forskningsassistent i socialt arbete och anställningen är placerad vid Avdelningen för socialt arbete och kriminologi vid Högskolan i Gävle.

Arbetsuppgifter:

I anställningen ingår att assistera och samla in data inom ett forskningsprojekt. Administrativa uppgifter ingår i tjänsten.

Tjänsteställe är Gävle.

Kvalifikationer:

För anställningen krävs socionomexamen. Den sökande ska, med hänsyn till anställningens innehåll och arbetsuppgifter, visa mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Du är pedagogisk och tycker om att möta människor. Det är meriterande om du har erfarenhet av samarbete mellan högskola/universitet och andra myndigheter.

Särskild vikt läggs vid personliga egenskaper såsom god förmåga att samarbeta och kommunicera i tal och skrift. Du ska även vara noggrann och ha förmåga att både ta och fånga upp initiativ.

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 7 maj 2021.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. 50 % av heltid
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: Tillträde snarast.
Tidsbegränsat till:  Anställningen varar i två månader.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2021-05-07

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2021/187

Upplysningar lämnas av:

Josefin Westerberg Jacobson
Avdelningschef, avd socialt arbete och kriminologi
Telefon: 026-64 82 33
E-post: jonwen@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2020-10-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)