Lediga jobb

Universitetsadjunkt i Industriell ekonomi

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 50-tal utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor om man ser till söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat campus i vackra omgivningar.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Anställningen avser ämnesområdet industriell ekonomi. I anställningen ingår främst att bedriva undervisning och handledning på högskolenivå. Vidare ingår att skapa möjligheter för program- och kursutveckling inom området. Även administrativa uppdrag ingår i tjänsten. Befattningshavaren förväntas ta eget ansvar och aktivt medverka till att utveckla forskning och utbildning inom ämnet. Undervisning genomförs till största del på svenska. Anställningen avser ett år med möjlighet till förlängning. Omfattningen är 40 % och arbetsstället är Gävle.

Kvalifikationer:

För anställningen krävs examen på grundläggande nivå inom industriell ekonomi, företagsekonomi eller annat närliggande ämne som arbetsgivaren finner likvärdig. Vidare bedöms den sökandes pedagogiska skicklighet och erfarenhet av att utveckla och genomföra undervisning inom ämnesområdet samt handledning av examensarbeten. Meriterande är flera års yrkeserfarenhet som lärare vid högskola. För anställningen krävs god samarbetsförmåga och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-07-01

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2020/376

Upplysningar lämnas av:

Jakob Nobuoka
Avdelningschef
E-post: jakob.nobuoka@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)