Utbildningssamordnare

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en
Hållbar livsmiljö för människan. Det innebär att Högskolan lägger tonvikt på vad framtiden behöver - en hållbar samhällsutveckling som värnar både den miljö människor finns i på sitt arbete och under sin fritid.

För oss på HiG är det därför naturligt att sträva efter en god arbetsmiljö för våra medarbetare och en stimulerande studiemiljö för våra studenter.

Våra forskningsprofiler är Byggd miljö och Hälsofrämjande arbetsliv och vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 500 kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Studentantalet är 14 500. På högskolan arbetar 700 personer - 500 lärare och forskare och 200 inom administrationen.

Högskolan i Gävle söker en utbildningssamordnare till rektors kansli. Anställningen är en tillsvidareanställning med Gävle som tjänsteställe. Provanställning kan komma att tillämpas.

Arbetsuppgifter:

Utbildningssamordnare arbetar på uppdrag av chefen för rektors kansli, huvudsakligen med att bereda ärenden inom verksamhetsgrenen utbildning för rektor, högskolestyrelsen och utbildnings- och forskningsnämnden. I arbetsuppgifterna ingår systematisk omvärldsbevakning. Utbildningssamordnaren utför såväl utredningsarbeten som uppgifter av administrativ karaktär och deltar i arbetet med verksamhetsuppföljning och extern rapportering.

Kvalifikationer:

Du ska ha avlagt akademisk examen eller ha motsvarande kompetens. Du är analytisk, van att samla in och sammanställa material samt dra slutsatser och ta fram rekommendationer för beslut.

Du bör ha erfarenhet av att undervisa på högskola eller universitet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklings-, utrednings- och beredningsarbete på central nivå inom högskola eller universitet. Det är även meriterande med goda kunskaper om högskolans verksamhetsområde och regelverk.

Förmåga att uttrycka sig väl på svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Högskolan lägger stor vikt vid samarbetsförmåga, personlig lämplighet samt ansvarstagande och flexibilitet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2017, märkt med ref nr HIG-STÖD 2017/1.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-01-17

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/1

Upplysningar lämnas av:

Erika Rosén
Kanslichef
Telefon: 026-64 82 30
E-post: erika.rosen@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Lars Borbos
ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Maria Sörby Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)