Projektmedarbetare

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Det innebär att Högskolan lägger tonvikt på vad framtiden behöver - en hållbar samhällsutveckling som värnar både den miljö människor finns i på sitt arbete och under sin fritid. För oss på Högskolan i Gävle är det därför naturligt att sträva efter en god arbetsmiljö för våra medarbetare och en stimulerande studiemiljö för våra studenter.

Våra forskningsprofiler är Byggd miljö och Hälsofrämjande arbetsliv och vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 500 kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Studentantalet är 17 000. På Högskolan arbetar 700 personer - 500 lärare och forskare och 200 inom administrationen.

På Avdelningen för ekonomi arbetar ca 65 medarbetare inom ämnena företagsekonomi, nationalekonomi och juridik. Avdelningens lokaler inryms i hus Embla på campusområdet. Utbildning bedrivs huvudsakligen kopplat till Ekonomprogrammet 180 hp (campus och distans), Fastighetsmäklarprogrammet (180 hp), Rättsvetenskapligt kandidatprogram (180 hp) samt två magisterprogram i företagsekonomi. Masterexamensrätt liksom forskarexamensrätt i företagsekonomi planeras. Forskningen koncentreras kring forskningstemat Hållbara Affärsrelationer (HAR).

Arbetsuppgifter:

Avdelningen för ekonomi söker nu en projektmedarbetare som under en begränsad tid kan ta ansvar för att samordna projektinsatser med det gemensamma syftet att stärka den upplevda kvaliteten i utbildningen. Exempel på insatser är ansvar för ekonomutbildningarnas examenshögtid, insatser för att stärka samverkan och näringslivsanknytning i valda utbildningar, synliggörande av skrivna examensarbeten, deltagande i internationaliseringsarbete etc. Arbetsuppgifterna innebär ett nära samarbete med i första hand berörda utbildningsledare och berörda ämnesansvariga.
Andra till verksamheten relaterade arbetsuppgifter kan, utifrån verksamhetens behov och den anställdes önskemål, också komma att ingå till en mindre del.

Kvalifikationer:

För anställningen krävs att du:

• Har minst en kandidatexamen inom ett, för Avdelningen för ekonomi, relevant ämnesområde.
• Har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift och kan formulera dig väl på svenska och engelska.
• Har erfarenhet av att arbeta i projektform.
• Är initiativtagande och van att arbeta självständigt.
• Är strukturerad med god administrativ förmåga och kunskap i MS Office.
• Är van att arbeta relationsskapande, med samtal och personliga kontakter.
• Har en god samarbetsförmåga.
• Är serviceinriktad och prestigelös.

I rollen som projektmedarbetare ser vi att du har ett gott omdöme och ett konsultativt och professionellt förhållningssätt. Vidare behöver du ha ett intresse för utbildningsfrågor och utbildningskvalitet. Tidigare arbete vid Högskolan i Gävle är meriterande liksom erfarenhet av arbete med internationaliseringsfrågor.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2017, märkt med ref nr HIG-STÖD 2017/460.

Skicka din ansökan via e-post till registrator@hig.se eller till Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 GÄVLE.

Ansökan ska åtföljas av styrkt meritsammanställning samt övriga handlingar du önskar åberopa.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-18

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/460

Upplysningar lämnas av:

Tommy Gerdemark
Avdelningschef
Telefon: 026-64 88 26
E-post: tgk@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Lars Borbos
ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Magnus Angermund Sidansvarig: Maria Sörby Sidan uppdaterades: 2016-12-06
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)