Handläggare till rektors kansli

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en
hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 400 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 17 000 studenter och mer än 700 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

Rektors kansli består av ett tiotal medarbetare och bereder ärenden för högskolestyrelsen, rektor, rektors beredande organ, utbildnings- och forskningsnämnden och disciplinnämnden. Vi behöver nu förstärka med en handläggare.

Arbetsuppgifter:

Som handläggare på rektor kansli är din roll att bistå verksamheten med ett kvalitativt administrativa ledningsstöd i frågor och uppdrag som bereds inom rektors kansli. I dessa arbetsuppgifter ingår bland annat att handlägga och administrera rektors beslut, att samordna och administrera Högskolans remisser samt genomföra vissa utredningsarbeten. Som handläggare arbetar du självständigt med att ge stöd och service till verksamheten samt formulerar och skriver beredande underlag till ledningen.

Anställningen är tillsvidare, omfattning heltid och med Gävle som tjänsteställe. Vi tillämpar provanställning.

Kvalifikationer:

För anställningen som handläggare med placering på rektors kansli krävs högskoleexamen samt mint tre års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete i offentlig verksamhet och gärna inom den statliga sektorn. Har du erfarenhet av högskolans verksamhetsområde och regelverk kan detta ses som meriterande. Då uppdraget till stor del innefattas av att formulera och skriva underlag till ledningen ställer detta krav på god kommunikationsförmåga samt god förmåga att uttrycka sig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

I rollen som handläggare på rektors kansli arbetar du till stor del självständigt utifrån de uppdrag som du får till dig. Detta ställer krav på att du som person är självgående, ansvarstagande, strukturerad och analytisk.

Anställningen ställer krav på hög flexibilitet varvid ett lösningsorienterat förhållningssätt och förmågan att hantera flera uppdrag samtidig är viktiga kompetenser. Då anställningen utgör ett verksamhetsstöd ställer detta krav på att du har hög servicekänsla och mycket god samarbetsförmåga. I denna rekrytering lägger Högskolan stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 19 november 2017 märkt med ref nr HIG-STÖD 2017/641. Dina ansökningshandlingar skickar du till Registrator, Högskolan i Gävle, Kungsbäcksvägen 47, 801 76 Gävle eller via e-post till registrator@hig.se.

Högskolan i Gävle eftersträvar etnisk och kulturell mångfald samt en jämn könsfördelning inom samtliga personalkategorier.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-19

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2017/641

Upplysningar lämnas av:

Erika Rosén
Kanslichef
Telefon: 026-64 82 30
E-post: erika.rosen@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

  Publicerad av: Veronica Liljeroth

Om Högskolan