Lediga jobb

Forskare Energisystem

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Som forskare inom energisystem kommer du att arbeta med marknad, samverkan och kommunikation inom ett forskningsprojekt som handlar om avancerad teknik för kylning av metaller. Anställningen är ett vikarierande under 1 år med möjlighet till förlängning, omfattning 50% av heltid eller enligt överenskommelse, tillträde snarast. Tjänsteställe är Gävle.

Kvalifikationer:

Vi söker en driven person med specialistkunskaper och bra kontaktnät inom stålindustrin. För anställningen krävs masterexamen inom Metallurgi eller motsvarande. Bedömningen görs i första hand på vetenskaplig erfarenhet. Ett krav för anställningen är god kännedom om industriella organisationer, värdekedjor och ett stort kontaktnätverk. Dokumenterad erfarenhet från liknande uppdrag är ett krav. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-10-18

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/587

Upplysningar lämnas av:

Ulf Larsson
Avdelningschef
Telefon: 026-64 87 91
E-post: ulf@hig.se

Facklig(a) företrädare
Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)