Tekniksamverkan - så här
samverkar vi inom teknikområdet

Inom teknikområdet samverkar vi inom utbildning och forskning. Vi vet att det är nyttigt både för er som samarbetspartners och för Högskolans utveckling.

Bilden illustrerar Tekniksamverans verksamhetsområdenområden utbildning, forskning och uppdrag. Utbildning inom Samverkan - Akademin för teknik och miljö Forskning inom samverkan - Akademin för teknik och miljö Uppdrag inom samverkan - Akademin för teknik och miljö

Närheten till näringslivet ger en ökad kvalitet i utbildning och forskning. Vi har snabba vägar till varandras verksamheter vilket föder nya idéer.
- Ulf Larsson, avdelningschef för bygg-, energi- och miljöteknik på Högskolan i Gävle

Du möter våra studenter inom projektkurser, examensarbeten och Co-op-utbildning (Co-operative Education).

Inom vår forskning, som ofta är tillämpad, finns samverkan genom bland annat medfinansiering och industridoktorander. Genom vår tekniksamverkan hittar du uppdrag, utbildningssamverkan eller tjänster inom aktuella ämnesområden.

Aktuellt

På LinkedIn berättar vi om aktuella och kommande händelser inom vår tekniksamverkan. Sök på "Tekniksamverkan" eller använd länken: Följ Tekniksamverkan på LinkedIn!

Just nu är följande aktuellt:

Vill du veta mer om någon aktivitet eller har du förslag på ett önskat tema får du gärna kontakta oss: anna.nasman@hig.se eller magnus.lemoine@hig.se

Nytt årshjul för översikt av samverkansaktiviteter

Nu finns ett nytt årshjul om du vill ha koll på när olika aktiviteter är aktuella. Här hämtar du en pdf. Pdf, 309 kB.

KUL - Kursutveckling för livslångt lärande inom basindustrin

Ett projekt där vi, tillsammans med Luleå tekniska universitet, utvecklat och utvärderat ett deltagardrivet kursutbud. Läs mer om kompetensutveckling för basindustrin här.

Publicerad av: Anna Näsman Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2021-10-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)