Avslutningsceremoni och bankett för programstudenter vid Akademin för teknik och miljö

På grund av Corona-pandemin och de rekommendationer som gäller från Folkhälsomyndigheten om större sammankomster är alla traditionella avslutningsceremonier inställda vid vårterminens slut i år (vt 2020).

Kommer du ta examen till sommaren från någon av Högskolans tekniska program? Du vet väl om att Gefleteknologerna i samarbete med Akademin för teknik och miljö anordnar en avslutningsceremoni och bankett just för dig?

Avslutningen våren 2015. Fotograf: Sarah Maple.

Avslutningen våren 2015. Fotograf: Sarah Maple.

Årligen sista veckan på läsåret

Sedan 2015 har akademin tillsammans med Gefleteknologerna arrangerat en avslutningsceremoni i Valhall och en tillhörande middag för studenterna som avslutar sina studier vid ATM. Den ligger alltid på fredagen den veckan som terminen tar slut (vanligtvis vecka 23 med vissa ändringar).

Kommande datum för avslutningsceremonin

  • 7 juni 2019
  • 5 juni 2020

Avslutningceremoni i Valhall på fredagen

Under ceremonin får ni lyssna till bland andra akademichefen och representanter från kåren. Slutligen delar utbildningsledarna ut diplom till alla som avslutar sina programstudier.

Innan ceremonin är det mingel för de examinerande studenterna, familjerna och lärarna. Akademin ansvarar för avslutningen i Valhall samt bjuder på dryck och snittar.

Eftersom vår akademi har många program och studenter delar vi upp ceremonin i tre grupper.

Avslutningen i Valhall våren 2017, Lantmätarprogrammet.

Program 2019

Sittning 1 - 10.30

Automationsingenjör, Dataingenjör, Ekonomiingenjör, Elektroingenjör, Industriell ekonomi, Maskiningenjör, Master Programme in Automation och Master Programme in Management of Logistics and Innovation

10.00 - Mingel utanför Valhall där det bjuds på dryck och snittar

10.30 - 11.30 Dags att ta plats i Valhall där det är utmarkerat var studenterna sitter och resterande får placera sig där det finns plats i lokalen.

Sittning 2 - 13.00

Lantmätarprogrammet ekonomisk/juridisk inriktning, Lantmätarprogrammet teknisk inriktning och Samhällsplanerarprogrammet

12.30 - Mingel utanför Valhall där det bjuds på dryck och snittar

13.00 - 14.00 Dags att ta plats i Valhall där det är utmarkerat var studenterna sitter och resterande får placera sig där det finns plats i lokalen.

Sittning 3 - 15.00

Byggnadsingenjör, Energisystemingenjör, Industridesign, Miljöingenjör, Miljöstrateg och Miljöteknik

14.30 - Mingel utanför Valhall där det bjuds på dryck och snittar

15.00 - 16.00 Dags att ta plats i Valhall där det är utmarkerat var studenterna sitter och resterande får placera sig där det finns plats i lokalen.


Avslutning i Valhall 2016.

Avslutningsbanketten

Den 5 juni är det bankett på en restaurang i Gävle, det skiljer sig med plats från år till år. Under banketten deltar även utbildningsledarna eller annan lärare från programmet. Gefleteknologerna ansvarar för banketten och om du har några frågor, önskemål eller vill vara delaktig i planeringen kan du kontakta: utbildning@gefleteknologerna.se.

Kommande datum för avslutningsbanketten:

  • 2019, 5 juni kl 18.30 på Konserthuset i Gävle
  • 2020, 4 juni

Mer information

Mer information kommer under våren som det är dags, det sätts upp information på anslagstavlor, görs utskick och representanter står i rävhallen vid olika tillfällen för att man ska kunna köpa biljett och ställa frågor. I filen nedan kan ni även se svar på de vanliga frågor vi fått

Tveka inte att höra av er till någon av nedanstående kontaktpersoner vid frågor, vi vill att ni ska få ett underbart avslut av era studier!

Anmälningsformulär 2019

Den 7 juni är det dags för 2019-års avslutningsceremoni i Valhall och den 5 juni för banketten som i år går av stapeln på Konserthuset i Gävle. Banketten kostar 525 kronor och då ingår förrätt, varmrätt samt kaffe med tryffel och två valfri dryck (öl/vin/cider/alkholfri dryck). Biljetterna betalas till Gefleteknologerna och du får instruktioner i anmälningsformuläret.

Sista datum för anmälan är tisdag 30 april.
Några dagar efter att anmälan har stängt kommer vi skicka ut mer information om vilka tider som gäller för sittningarna i Valhall.

Här anmäler du dig via anmälningsformuläret

Examensmiddag på konserthuset 2015. Fotograf: Sarah Maple.

Kontakt

Akademin för teknik och miljö

Magnus Lemoine, samverkansansvarig
Mobil: 073-070 89 02
E-post: men@hig.se

Maria Modée, akademisekreterare
Mobil: 070-764 67 88
E-post: maria.modee@hig.se

Gefleteknologerna

Ordförande Utbildningsutskottet
E-post: utbildning@gefleteknologerna.se

Publicerad av: Maria Modee Sidansvarig: Gunilla Mårtensson Sidan uppdaterades: 2020-04-28
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)