Sök

Kompetensutveckling för yrkesverksamma

Högskolan i Gävle erbjuder kompetensutveckling och uppdragsutbildning för anställda inom näringsliv eller offentlig sektor. Här finns de aktuella utbildningar vi erbjuder.

Collage med bilder

Vilken typ av utbildning behöver ni?

Vi har färdiga uppdragsutbildningar som vi erbjuder både företag och offentlig sektor. På dessa kurser läser deltagare från flera verksamheter tillsammans, och som företag eller offentlig sektor köper man önskat antal platser.

Kurs anpassad efter era behov

Behöver er organisation en kurs som anpassas helt efter era behov? Vi kan anpassa utbildningen efter era önskemål när det gäller innehåll, start- och slutdatum, omfattning, studietakt, plats, examination, högskolepoäng.

Läs mer om anpassade uppdragsutbildningar.


Aktuella utbildningar

UPPDRAGSUTBILDNING

Digital kurs i ledarskap 7,5 p

Skulle du vilja jobba med dig som chef? Högskolan i Gävle erbjuder under våren 2022 en kurs i ledarskap. Kursen passar dig som vill bli tydligare i ditt ledarskap samt utveckla och utmana ditt sätt att leda.

Kursen vänder sig till dig som är verksam som chef eller ledare och som vill ta ett steg framåt i ditt ledarskap. Sista anmälningsdag: 17 februari

UPPDRAGSUTBILDNING

Kompetensutveckling för ingenjörer

Med start under hösten 2020 kommer vi att erbjuda kompetensutveckling för yrkesverksamma ingenjörer. Samtliga kurser ges digitalt och är kostnadsfria. Totalt finns nio olika kurser inom områdena: Automation, Energisystem, Organisatorisk hållbarhet och Additiv tillverkning.

UPPDRAGSUTBILDNING

Grundläggande psykoterapiutbildning med systemisk familjeterapeutisk och relationell inriktning , 45 hp

Högskolan i Gävle erbjuder en uppdragsutbildning i Grundläggande Psykoterapi motsvarande Steg 1. Utbildningen pågår under fyra terminer med start höstterminen 2022. Utbildningen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper i behandlingsarbete med barn och familjer och som vill ha möjlighet att vidareutbilda dig till psykoterapeut.

LÄRARFORTBILDNING

Kurser inom Lärarlyftet

Högskolan har lång erfarenhet av att utbilda lärare och erbjuder fortbildning för dig som redan är lärare. Här kan du läsa mer om:

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Tommy Löfgren Sidan uppdaterades: 2022-01-14
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)