Kompetensutveckling för yrkesverksamma

Högskolan i Gävle erbjuder kompetensutveckling och uppdragsutbildning för anställda inom näringsliv eller offentlig sektor. Här finns de aktuella utbildningar vi erbjuder.

Collage med bilder

Vilken typ av utbildning behöver ni?

Vi har färdiga uppdragsutbildningar som vi erbjuder både företag och offentlig sektor. På dessa kurser läser deltagare från flera verksamheter tillsammans, och som företag eller offentlig sektor köper man önskat antal platser.

Kurs anpassad efter era behov

Behöver er organisation en kurs som anpassas helt efter era behov? Vi kan anpassa utbildningen efter era önskemål när det gäller innehåll, start- och slutdatum, omfattning, studietakt, plats, examination, högskolepoäng.

Läs mer om anpassade uppdragsutbildningar.


Aktuella utbildningar

UPPDRAGSUTBILDNING

Prediktivt underhåll

En väl fungerande underhållsteknik innebär effektivare produktion och lönsamhet för företaget. I kursen prediktivt underhåll får du lära dig metoder för smart och förebyggande underhåll och får verktyg för att ligga steget före – innan oplanerade produktionsstopp dyker upp. Kursen ges med kursstart vecka 37.

UPPDRAGSUTBILDNING

Föreläsningsserie inom psykoterapi och arbete med barn och vuxna

Under 2019 och 2020 erbjuder Högskolan i Gävle en exklusiv föreläsningsserie innehållande framstående föreläsare med anknytning till mänskliga möten, behandling och psykoterapi ut ett systemiskt perspektiv. Jaakko Seikula, Pia Rosholm-Mothander, Justine van Lawick och Sören Hertz är föreläsare som du kan möta och lyssna till på Högskolan i Gävle.

Kommande föreläsning:
Justine van Lawick
Föreläsningen sker digitalt via Zoom

Priset för föreläsningen är därför reducerat till 350 kr/pers.

Dag:
10 september
Tid: 9.00-16.00
Plats: Digitalt via Zoom

UPPDRAGSUTBILDNING

Coaching i Ledarskapet

Kursen vänder sig till chefer, team och projektledare och till dig med krav på tydlig kommunikation. Genom kursen får du förutsättningar för att utveckla och utmana ditt ledarskap och bli tydligare i ditt ledarskap. Kursen kommer att ges våren 2019. Öppen för anmälan.

LÄRARFORTBILDNING

Kurser inom Lärarlyftet

Högskolan har lång erfarenhet av att utbilda lärare och erbjuder fortbildning för dig som redan är lärare. Här kan du läsa mer om:

Produktionslyftet

Lean produktion

– en 18 månaders förändringsresa!
Produktionslyftet erbjuder företag ett utvecklingsprogram på 18 månader, ett program som utvecklar företagens egen inneboende förmåga att förbättra sin konkurrenskraft. Vi tillämpar principer som bygger på Lean, men utgångspunkten är företagens egna styrkor och värderingar.

Publicerad av: Catarina Carlsson Sidansvarig: Tommy Löfgren Sidan uppdaterades: 2020-09-10
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)