Introduktionsdag med upprop

Den 20 januari arrangerar Högskolan i Gävle en introduktionsdag för nya studenter. Dagen riktar sig främst till programstudenter som ska läsa på campus men även distansstudenter och studenter som ska läsa fristående kurser är välkomna.

HIG studenter höstterminen 2017

Rektor hälsar välkommen

I Högskolans hörsal Valhall hälsas alla nya studenter välkommen till Högskolan av rektor, Gefle studentkår och Gävle kommun. Även du som ska läsa fristående kurser är välkommen att delta. Välkomsthälsningen startar kl. 12.15 i hörsal Valhall (41:204).

Följ välkomsthälsningen direkt på webben
Klockan 12.15 finns det finns möjlighet att se rektors välkomsthälsning via webben. Du som läser på distans eller av annan anledning inte har möjlighet att delta kan på så sätt få en känsla av att vara på plats på introduktionsdagen. En länk till sändningen kommer publiceras här på sidan strax före 12.15.

Här kan du följa välkomsthälsningen live

Rundtur på campus

Under introduktionsdagen har du möjlighet att gå en rundtur på vårt vackra campus tillsammans med våra studenter. Turen startar utomhus utanför Valhall cirka kl. 13.00. Information fås i informationsdisken i foajén vid Valhall.

Få svar på dina frågor på infotorget

Under introduktionsdagen finns ett infotorg i foajén till Valhall. Passa på att få svar på dina frågor och funderingar. VY Buss AB (Stadsbussarna i Gävle) har en tävling just den här dagen. Ladda ditt busskort (reskassa eller periodbiljett) så har du möjlighet att vinna reskassa till ett värde av 300 kr!

Lista över utställare på infotorget

Hjälp med användarkonto och registrering

Under dagen kommer personal från Högskolan att finnas på plats i foajén till Valhall för att hjälpa dig om du har problem med ditt användarkonto och/eller registrering på dina kurser. Du kan även passa på att hämta ut ditt HiG-kort.

Upprop och programinformation

I ditt välkomstbrev får du information om tid och plats för ditt upprop. Uppropet är obligatoriskt om det inte står något annat i välkomstbrevet. Kontakta därför kurs- och programadministrationen på e-post studentsupport@hig.se om du inte har möjlighet att närvara. I samband med uppropet får du allmän praktisk information om studier på Högskolan i Gävle samt specifik information om ditt program.

Enbart de som är antagna får komma på uppropet. Du som är reserv bör i stället vara tillgänglig via e-post och telefon i anslutning till program- och kursstart.

Hitta hit och hitta här

Är du internationell student?

International Office anordnar en introduktion för internationella studenter den 20 januari.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2020-01-20
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)