Introduktionsdag med upprop

Den 28 augusti arrangerar Högskolan i Gävle en introduktionsdag för nya studenter. Dagen riktar sig främst till programstudenter som ska läsa på campus men även distansstudenter och studenter som ska läsa fristående kurser är välkomna.

Rektor hälsar välkommen

I Högskolans hörsal Valhall (41:204) hälsas alla nya studenter välkommen till Högskolan av rektor, Gefle studentkår och Gävle kommun. Du som är programstudent hittar tiden för när du ska vara i Valhall i schemat för dagen. Du som ska läsa fristående kurser är välkommen att delta på valfri sittning. Tider för välkomsthälsningarna är 08.30, 09.45, 10.45 och 13.00.

Guidade turer runt campus

Under introduktionsdagen har man också möjlighet att gå en guidad tur runt vårt vackra campus. Turerna startar utomhus utanför Valhall kl. 09.15, 10.30, 11.30 och 13.45. Information fås i informationsdisken i foajén vid Valhall.

Få svar på dina frågor på infotorget

Under introduktionsdagen finns ett infotorg i foajén till Valhall. Passa på att få svar på dina frågor och funderingar.

Lista över utställare på infotorget

Hjälp med användarkonto och passerkort

Även högskolan it-support finns på plats i foajén utanför Valhall för att hjälpa dig med eventuella it-frågor. Passa på att hämta ut ditt HiG-kort.

Upprop och programinformation

I ditt välkomstbrev får du information om tid och plats för ditt upprop. Uppropet är obligatoriskt om det inte står något annat i välkomstbrevet. Kontakta därför din akademi om du inte har möjlighet att närvara (kontaktuppgifter finns i ditt välkomstbrev).

I samband med uppropet får du allmän praktisk information om studier på Högskolan i Gävle samt specifik information om ditt program.

Enbart de som är antagna får komma på uppropet. Du som är reserv bör i stället vara tillgänglig via e-post och telefon i anslutning till program- och kursstart.

Ladda ner schemat för introduktionsdagen (publiceras i juli)

Hitta hit och hitta här

Är du internationell student?

Internationella sekretariatet anordnar en introduktion för internationella studenter den 30 augusti.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Lisa Olsson Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)