Sök

Ta del av introduktionen i efterhand

Som ny student hos oss erbjuds du en rad aktiviteter under de första veckorna av terminen. Introduktionsdag, informationspass och guidade rundturer är några av aktiviteterna. Om du missade något så finns det mesta att hitta på den här sidan.

Linn, Marie och Petter sitter i varsin fåtölj eller redo att strax sända live från högskolans introduktionsdag

Se vår livesända digitala introduktionsdag

Under en fartfylld och fullspäckad timme får du som ny student goda tips inför studierna. Studenterna som såg sändningen live ställde frågor direkt till Högskolans rektor Ylva Fältholm och Gefle Studentkår med flera. I sändningen finns också en digital rundtur för att bekanta dig med vårt vackra campus.

Se livesändningen i efterhand här

Informationspass för nya studenter

Under terminens första dagar erbjöd högskolan flera introduktionsaktiviteter, bland annat tre informationspass. Det övergripande temat för alla informationspass är att skapa goda förutsättningar för att lyckas som student. Missade de du dem? Ingen fara, passen spelades in och finns att se i efterhand.

Ny på högskolan

Ett informationspass där vi samlat all praktisk information du behöver som ny student på Högskolan i Gävle. Passet kunde ses 30 augusti kl. 12.15–12.45 i hörsal Valhall och live via Facebook.

Så lyckas du med studierna

Ett informationspass om studieteknik, studieplanering och motivation där du får konkreta tips kring dina studier och vad du kan tänka på. Passet kunde ses 31 augusti kl. 12.15–12.45 i hörsal Valhall och live via Facebook.

Hur ska jag hinna med allt?

Ett informationspass om stress ur ett studentperspektiv. Bli uppmärksam på vad som stressar dig och hur du kan undvika onödig stress under din studietid. Passet kunde ses 1 september kl. 12.15–12.45 i hörsal Valhall och live via Facebook.

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Satu Moberg Sidan uppdaterades: 2022-09-07
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)