Nu kan du anmäla dig till våren kurser kring stress, prokrastinering eller talängslan

Stödverksamheten på Högskolan erbjuder dig som student tre kurser under vårterminen. Behöver du hjälp att komma över din talängslan, hantera studierelaterad stress eller uppskjutandeproblematik? Då kan dessa kurser vara något för dig!

Stresshantering

Börjar stressen ta över ditt liv? Kursen i stresshantering riktar sig till dig som har börjat fundera kring vad stressen betyder i ditt liv och hur den påverkar din hälsa negativt. Målet med kursen är att du ska få verktyg för att uppnå en bättre balans och ett bättre mående. Kursen startar den 19 februari kl. 16.00 och består av fem träffar med information och övningar.

Information och anmälan till stresshanteringskursen

Uppskjutandeproblematik

Om du ofta tänker "det där kan jag göra i morgon" och det skapar negativa konsekvenser, då kan denna kurs för att motverka uppskjutandeproblematik vara något för dig. Prokrastinering innebär att du utan givna skäl beslutar att skjuta upp eller inte slutföra en uppgift som du bestämt dig för och i stället ägnar dig åt något annat mindre viktigt trots att det får negativa konsekvenser för dig. Kursen startar den 3 mars kl. 16.00 och består av fyra träffar där vi varvar teori och praktiska övningar.

Information och anmälan till prokrastineringskursen

Våga tala

Kursen "Våga tala" vänder sig till dig som har svår talängslan och vill ha hjälp att hantera din oro och ängslan att tala inför en grupp. Om du har svårt att göra dig själv rättvisa i muntliga redovisningar och föredragningar i olika sammanhang, kan detta vara en kurs för dig. Kursen startar den 9 mars kl. 16.00 och består av fem träffar där vi varvar teori och praktiska övningar.

Information och anmälan till kursen "Våga tala"

Publicerad av: Lisa Olsson Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2020-02-11
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)