Anmälan och antagning

Att söka till Högskolan

När du känner dig redo för att ta nästa steg i livet så finns vi här för att ge dig den möjligheten – oavsett om du väljer att studera för en framtida karriär, för att du behöver fördjupa eller bredda din nuvarande kompetens, eller kanske bara för din egen skull. 

Välj hur, när och var du vill studera

Vi har utbildningar på heltid och deltid, på dagtid och kvällstid. Du kan även välja mellan att studera på campus eller att studera på distans.  Du kan studera ett helt program, eller läsa fristående kurser. För att ditt val ska kännas rätt och för att din anmälan ska bli fullständig bör du läsa igenom all information om dina blivande studier och om anmälan och antagning i god tid.

Ansök via Antagning.se

Du söker våra utbildningar via Antagning.se. Antagning.se är en gemensam sajt som de flesta högskolor och universitet i Sveriga använder för anmälan till sina utbildningar.
Läs mer om anmälan och hur du gör din anmälan via Antagning.se

All information finns på vår webbplats

På följande sidor hittar du mer information om hur du gör för att anmäla dig. Du kan också läsa om vad behörighet, meriter och urval innebär, och annat som kan hjälpa dig i anmälnings- och antagningsprocessen.

Frågor och kontakt

Har du allmänna antagningsfrågor kontaktar du Antagningsservice på Antagning.se. Om du har specifika frågor om din anmälan kontaktar du vår antagningsenhet. 

Allmänna frågor – Antagningsservice


Telefon: 0771-550 720
Telefontid: Måndag–fredag, 09.00–16.00

  Publicerad av: Jeanette Andersson

Utbildning