Välkommen till oss!

Grattis till dig som har fått besked om att du ska börja studera hos oss och vad roligt att du hittat till vår webbplats. På hig.se hittar du det mesta som är relevant för dina studier, genom att följa Högskolan i sociala medier får du reda på mer om vad som händer på campus. Häng med!

Förutom artiklar och information på webbplatsen är ett hett tips att följa Högskolan i sociala medier. På så sätt håller du dig uppdaterad om vad som händer i vår verksamhet, du får tips om kommande evenemang och andra spännande händelser.

Våra konton i sociala medier:

Högskolan i Gävle är en del av Europauniversitet EU GREEN, där det också finns flera sociala kanaler.
Dessa hittar dessa på EU GREEN alliansens webbplats Länk till annan webbplats..

Sharing is caring

Självklart vill vi att din röst som student ska höras! Det finns olika sätt att göra det på, ett sätt kan vara att dela Högskolans inlägg, ett annat att tagga oss. Om du skriver @Högskolan i Gävle kommer vårt konto på den sociala medieplattformen du är på att dyka upp och du kan tagga Högskolan ditt inlägg. Vi använder oftast #hig, #higstudent och #högskolanigävle som taggar.

Det är en hel del att hålla reda på som ny student, därför har vi samlat allt det du behöver göra för att du ska känna dig väl förberedd inför studiestarten.

Än en gång: varmt välkommen!

Sidan uppdaterades 2024-07-11