Lediga jobb

Postdoktor inom hållbar produktion och innovation

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Avdelningen för industriell ekonomi, industridesign och maskinteknik söker nu en post-doktor inom hållbar produktion och innovation till forskargruppen CLIP (Center for Logistics and Innovative Production). Vi är ett dynamiskt och internationellt team som fokuserar på hållbar produktion, hållbar logistik och innovation. Våra projekt berör ämnen som digitalisering, SMEs, hamnar och öppen innovation.

Som postdoktor hos oss vill vi att du ska hjälpa oss att utveckla forskningen inom hållbar produktion och innovation. Uppdraget innebär att du kommer genomföra studier och presentera ditt resultat i vetenskapliga artiklar och på konferenser tillsammans med forskargruppen. Vi vill också att du deltar i nätverksbyggande och att planera forskning inom framtida projekt.

Anställningen är en visstidsanställning med omfattning om 100% av heltid i ett år, med möjlighet till ytterligare ett års förlängning. Tjänsten fördelas mellan 90% forskning och 10% undervisning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har disputerat inom industriell ekonomi, innovationsledning, hållbart företagande, logistik eller annat i sammanhanget relevant akademiskt ämne. Du måste ha disputerat vid anställningens tillträde och högst tre år före ansökningstiden utgång. För anställningen krävs att du kan tala och skriva engelska flytande och gärna även svenska.


Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde den 1 januari 2020 eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-12-21

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/711

Upplysningar lämnas av:

Jakob Nobuoka
Avdelningschef
E-post: jakob.nobuoka@hig.se

Rodrigo Lozano
Professor
Telefon: 073-461 83 56
E-post: Rodrigo.lozano@hig.se

Facklig(a) företrädare
Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)