Lediga jobb

Forskningsassistent

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 50-tal utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor om man ser till söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat campus i vackra omgivningar.

Arbetsuppgifter:

Högskolan i Gävle söker en forskningsassistent inom robotik. Som forskningsassistent ingår du i forskargruppen för robotik i projektet exoskelett . Projektet är just nu inne i en fas där arbetet till stor del handlar om att utveckla samarbeten med små och medelstora industriföretag inom bygg- och tillverkningssektorn. Som forskningsassistent kommer du ge stöd för att utföra tester och demonstrationer, ordna och genomföra workshops, hjälpa teamledare i teknisk och administrativ ledning av projektet och delta aktivt för att skapa medvetenhet om användningen av exoskelett. Anställningen är en visstidsanställning på 75 % under ett år med möjlighet till förlängning. Arbetsställe är Gävle.

Kvalifikationer:

För anställning som forskningsassistent krävs kandidatexamen eller magisterexamen inom elektroteknik eller maskinteknik.

Som person ska du ha god initiativförmåga, god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga på svenska samt grundläggande förståelse för engelska.

B-körkort är ett krav.

Övrigt:

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-23

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2020/518

Upplysningar lämnas av:

Magnus Isaksson
Avdelningschef
Telefon: 026 - 64 82 49
E-post: min@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)