Lediga jobb

Projektkoordinator

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi är en av de fyra avdelningarna inom Akademin för hälsa och arbetsliv. Inom avdelningen finns masters- och forskarutbildningsprogram inom arbetshälsovetenskap samt personal- och arbetslivsprogrammet med psykologi som huvudämne. Därtill finns fristående kurser och uppdragsutbildning.

Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi söker nu en projektkoordinator för en tidsbegränsad anställning under två år, med möjlighet till förlängning.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en projektkoordinator till forskningsprogrammet Flexibelt arbete - möjlighet och utmaning. Programmet syftar till att undersöka och förbättra förutsättningar och villkor för att organisera och utföra arbete för olika anställnings- och arbetsformer i arbetslivet.

Arbetsuppgifterna innebär att självständigt och i samarbete med programansvarig och projektgrupp koordinera programmet både övergripande och på detaljnivå. Arbetsuppgifterna kommer bl.a. att bestå av kontakter med deltagande organisationer och planering av, och aktivt deltagande vid, möten och olika programaktiviteter. Vidare kommer du att arbeta med att skriva texter kopplade till programmet, viss administration, utformning av frågeformulär m.m. Som alltid i pågående projekt kommer du att ställas inför förändringar och problemlösning både vad gäller detaljer och övergripande frågor kring forskningsprogrammet. Arbetsuppgifterna domineras av att koordinera programmet men en viss del forskning kan ingå.

Tjänsteställe är Gävle och merparten av arbetstiden är campusförlagd till Högskolan i Gävle.

Kvalifikationer:

För anställningen krävs en kandidatexamen exempelvis med samhälls- eller beteendevetenskaplig inriktning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det förutsätts att du är noggrann, lyhörd och självständig, liksom att du har god analytisk förmåga och god samarbetsförmåga. Den sökande ska behärska svenska och engelska språket i tal och skrift.

Det är särskilt meriterande om du har:
• erfarenhet och/eller utbildning i projektkoordination, projektadministration eller projektledarskap
• doktorsexamen

Det är meriterande om du har:
• tidigare deltagande i forskningsprojekt,
• kunskap kring olika mätmetoder avseende arbetsmiljö

Övrigt:

Välkommen med din ansökan senast den 30 augusti 2019.

Anställningen är tidsbegränsad under två år med en omfattning av 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-08-30

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2019/399

Upplysningar lämnas av:

Gunnar Bergström
Professor
Telefon: 073-622 58 60
E-post: gunnar.bergstrom@hig.se

Åsa Vidman
Avdelningschef, avd Arbets- och folkhälsovetenskap
Telefon: 026-64 88 34
E-post: asa.vidman@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)