Lediga jobb

Amanuens vid Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi

Högskolan i Gävle har som vision att vara förstahandsvalet för alla som vill göra skillnad. Vi erbjuder ett 60-tal utbildningsprogram och 300 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Högskolan i Gävle är en av Sveriges populäraste högskolor om man ser till söktrycket. Vi har 16 000 studenter, 750 anställda och ett samlat campus i vackra omgivningar.

Högskolan fokuserar på fyra strategiska forskningsområden: hållbar stadsutveckling, hälsofrämjande arbete, innovativt lärande och intelligent industri samt ger forskarutbildningar inom områdena hälsofrämjande arbetsliv och byggd miljö.

Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi är en av de fyra avdelningarna på Akademin för hälsa och arbetsliv. Inom avdelningen finns tre utbildningsprogram: personal- och arbetslivsprogrammet som ger en kandidatexamen i psykologi samt masters- och forskarutbildning i arbetshälsovetenskap. Därtill finns fristående kurser och uppdragsutbildningar.

Vi söker nu en amanuens på 50% av heltid vid Avdelningen för arbetshälsovetenskap och psykologi. Anställningen är tidsbegränsad till ett år med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter:

Anställningen avser en amanuens för ämnet arbetshälsovetenskap. Arbetet är i första hand inriktat på administration och medverkan i forskningsprojekt. Arbetet kan t.ex. bestå av administration av forskningsdata, fältarbete och mätningar.

Kvalifikationer:

En anställning som amanuens förutsätter att du är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå. Den sökande ska, med hänsyn till anställningens innehåll och arbetsuppgifter, ha god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska. Den sökande bör ha studerat minst ett år på mastersprogrammet i arbetshälsovetenskap. Erfarenhet av att medverka i forskningsprojekt och kunskap om olika mätmetoder avseende arbetsmiljö är meriterande.

I urvalsförfarandet kommer stor vikt att läggas vid goda studieresultat samt vid en sammanvägd bedömning av lämpligheten att utföra de tilltänkta arbetsuppgifterna.

Övrigt:

Ansökan ska innehålla CV, personligt brev och eventuella andra handlingar som du önskar åberopa.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid. Anställningen är på 50 %.
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Tidsbegränsad enligt Högskoleförordning till ett år med möjlighet till förlängning.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-11-26

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2020/601

Upplysningar lämnas av:

Åsa Vidman
Avd.chef för Arbetshälsovetenskap och psykologi
Telefon: 026-64 88 34
E-post: asa.vidman@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Veronica Liljeroth Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2020-10-30
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)