Lediga jobb

Utbildningsadministratör

Högskolan i Gävle har som vision att vara ledande inom utbildning och forskning för en Hållbar livsmiljö för människan. Vi erbjuder ca 50 utbildningsprogram och 350 fristående kurser inom humaniora, vård och medicin, samhälls- och naturvetenskap samt teknik. Med 16 000 studenter och mer än 750 anställda är Högskolan i Gävle en av Sveriges största högskolor.

Avdelningen för utbildningsstöd är högskolans sammanhållande resurs för utbildningsadministrativa och studentstödjande processer. Avdelningen ansvarar bl.a. för studieadministrativa system, antagning och examina samt mottagandet av nya studenter. Avdelningen ansvarar också för stöd under studierna i form av bland annat vägledning, internationalisering och studenthälsoverksamhet. Inom vårt verksamhetsområde finns även Studentcentrum. Vi söker nu en utbildningsadministratör.

För mer information: http://www.hig.se

Arbetsuppgifter:

Som utbildningsadministratör är din främsta arbetsuppgift att arbeta med utbildningsinformation- administrativt och digitalt.

Det är tidvis ett mycket intensivt arbete där en stor del av dina arbetsuppgifter sker genom något eller flera systemstöd i ett team med ansvar för kurs- och programadministration. Arbetet innefattar kontinuerliga inslag av förändring och utveckling av arbetssätt i en miljö där du har kontakt med både studenter och medarbetare.

Kvalifikationer:

Du har dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete samt att du har mycket god förståelse för digitala system. Det är meriterande om du haft planeringsansvar. Du är trygg med olika kommunikationssätt såsom t.ex. chattverktyg och supportsystem. Du har erfarenhet av att arbeta i en internationell verksamhet och uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl svenska som engelska. Du har också dokumenterad erfarenhet av studieadministration på högskola och kännedom om Ladok samt andra systemstöd inom sektorn.

Att arbeta digitalt är en självklarhet för dig och för att trivas i rollen behöver du kunna vara flexibel och ha tålamod samt drivas av att få ta eget ansvar. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och arbetar på ett strukturerat och noggrant sätt. Din tidigare erfarenhet har utvecklat din förmåga att planera ditt arbete, ta egna initiativ, att arbeta självständigt och att utföra ditt arbete med högsta kvalitet. Som person är du engagerad, skapar lätt och gärna kontakt med andra och har en positiv lösningsfokuserad inställning som också utvecklar verksamhet.

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med samordnande av verksamhet.
Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Vill du bidra med din erfarenhet och ditt engagemang? Då tror vi att du kommer att trivas hos oss!

Övrigt:

Vid ansökan i pappersform vänligen kontakta Registrator vid Högskolan i Gävle.

Högskolan i Gävle eftersträvar en jämn könsfördelning och ett aktivt arbete med lika villkor i alla delar av organisationen.

Inför denna rekrytering har Högskolan i Gävle tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt, efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-02-21

Arbetsgivarens referensnummer: HIG-STÖD 2020/99

Upplysningar lämnas av:

Maria Strand
Chef Avdelningen för utbildningsstöd
Telefon: 070- 616 86 95
E-post: moa@hig.se

Facklig(a) företrädare
Maria Savela
Saco-S
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: maria.savela@hig.se

Lars Borbos
Fackförbundet ST
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: lbs@hig.se

Kia Sundberg-Kimhag
Lärarförbundet
Telefon: 026-64 85 00 vxl
E-post: kia.kimhag@hig.se

Tillbaka

Publicerad av: Gustav Jappevik Sidansvarig: Veronica Liljeroth Sidan uppdaterades: 2019-04-03
Högskolan i Gävle
www.hig.se
Box 801 76 GÄVLE
026-64 85 00 (växel)